Politika zaštite podataka o ličnosti

Sajt www.jarilo.rs poštuje privatnost posetilaca sajta i posvećen je zaštiti podataka o ličnosti.

Prikupljanje, držanje, obrada i korišćenje podataka o ličnosti vrše se u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (“Službeni glasnik RS”, br97/08). 

Podaci o ličnosti se neće koristiti izvan svrhe za koju su prikupljeni, osim za potrebe vođenja krivicnog postupka ili zaštite bezbednosti Republike Srbije, na način predviđen zakonom. Preduzete su sve potrebne mere zaštite podataka, u skladu sa utvrđenim standardima i postupcima, a koje su potrebne da bi se podaci zaštitili od gubitka, uništenja, nedopuštenog pristupa, promene, objavljivanja ili svake druge zloupotrebe.

Prikupljene informacije se ne daju na uvid, niti se razmenjuju s drugim organizacijama koje su izvan sistema pripreme i uređivanja sajta, osim u slučajevima predviđenim zakonom. Podaci se neće koristiti u svrhe koje nisu u skladu sa zakonom niti na bilo koji drugi način koji bi mogao da bude štetan po klijenta uključujući i narušavanje privatnosti.

Informacije koje klijenti podele na nasem sajtu, skladište se na serverima u našoj kompaniji, i njima mogu pristupati zaposeni u kompaniji Jarilo i druga povezana lica u okviru naše kompanije i mogu se koristiti za svrhe za koje je klijent dao odobrenje. Takođe, možemo preneti objedinjene informacije o upotrebi našeg sajta trećim licima ali to neće uključivati informacije na osnovu kojih klijent može biti identifikovan. Sem u slučajevima kada to zakon nalaže, Jarilo neće na bilo koji način učiniti dostupnim niti distribuirati informacije o klijentima,bez prethodnog odobrenja.

 Informacije o klijentima

Sve informacije koje prikupljamo dobijamo direktno od klijenata, kada klijent naruči određene proizvode na nasem sajtu.

Sve lične informacije tretiraju se kao strogo poverljive.

Obavezno je dostavljanje samo onih ličnih podataka koje prikupljamo za ispunjenje određenih zakonskih obaveza.

Dostavljanje ličnih podataka po svim ostalim pravnim osnovima je dobrovoljno, ali napominjemo da ukoliko nam klijent uskrati ove podatke, u određenim situacijama možda nećemo biti u mogućnosti da pružimo određene usluge (kao što je na primer dostava proizvoda na kućnu adresu).

 Kupovina proizvoda

Kada klijent obavi kupovinu u Jarilo  prodavnici, putem web sajta, od klijenta se može tražiti da ostavi određene podatke o ličnosti koji su neophodni za kreiranje porudžbine .U slučaju kupovine potrebni su nam sledeći podaci:

– ime i prezime;

– broj telefona;

– adresa (grad, ulica i broj, poštanski broj, broj stana i sprat)

Kada se koriste naše usluge kupovine online putem web sajta pored navedenih podataka dodatno nam je potreban i podatak o e-mail adresi, kako bi potvrdili kupovinu i poslali porudzbenicu.

Ukoliko klijent vrši online plaćanje kako bi osigurali sigurnu kupovinu prikupljamo i podatke o izvršenoj transakciji.

 

Kupovina se može izvršiti i putem poziva našeg kontakt centra. U tom slučaju obavezno prikupljamo podatke o imenu i prezimenu, broju telefona, adresi (grad, ulica i broj, poštanski broj, broj stana i sprat), e-mail adresi i broju klijentove platne kartice i izvršenoj transakciji.

Podatke prikupljene na ovaj način koristimo isključivo radi zaključenja i izvršenja ugovora o prodaji na daljinu, što obuhvata upravljanje i praćenje porudžbina, komunikaciju sa klijentom, kao i postupanje u slučaju prigovora ili opomene.

Korisnički servis
O nama

STAROVLAH ARS proizvodnja igračaka

Adresa:

Bulevar Kralja Aleksandra 108
11000 Beograd

Kontakt telefon:

+381 (0)69 5552728

elektronska pošta:

slagalice@jarilo.rs

račun:

Banka Intesa: 160-6000001259949-98

PIB:

112076827

Matični broj:

65855925

Secure payments by AllSecure Master Card Maestro Card Dina Card Visa Card American Express Banka Intesa MasterCard ID Check Verified by Visa
Vaša Korpa
Nema proizvoda u korpi
Nastavi kupovinu
0